Koulutus

Monipuolista kengitysalan koulutusta

Kursseja eläinlääkäreille, kengittäjille ja oppilaitoksille

Hyvä kengitys luo perustan hevosten hyvinvoinnille. Siksi Horses First järjestää monipuolista kengitysalan koulutusta ja jakaa tuoreita tietojaan ja taitojaan niin eläinlääkäreille, kengittäjille kuin oppilaitoksille.


Lisäksi Horses First tuottaa digitaalista koulutusmateriaalia ja järjestää talleilla koulutussarjoja, joissa hevosen kengityksen lomassa käydään läpi kengityksen perusasioita.


Mitä paremmin kaikki hevosten kanssa toimivat ihmiset ymmärtävät kavioita ja hyvää kengitystä, sitä enemmän hevoset hyötyvät, sillä hyvä kengitys vaikuttaa hevosen hyvinvointiin ja hyvinvointi taas vaikuttaa sen suorituskykyyn ja elämänlaatuun”.


- Caroline Kempf, Horses First -


Kengityksen ammattilaiskurssi eläinlääkäreille

Kengityksen ammattilaiskurssi on eläinlääkäreille, erikoistuville eläinlääkäreille, eläinlääkäriopiskelijoille sekä myös muille alan ammattilaisille tarkoitettu kurssi.


Kurssiin kuuluu luento- ja seminaaripäivä, mentorointi sekä digitaaliset materiaalit. Lisäksi kurssiin sisältyy demokengitys ja mahdollisuus tehdä itse kaviovuolua ohjatusti paiseen avaamisen opettelutarkoituksessa.


Kurssin mentoreina ja asiantuntijoina toimivat Jaakko Grandström, Caroline Kempf ja Jussi Hurmola.

Yliopisto-opiskelijat saavat kurssista 2 opintopistettä.

Kurssimaksu on 372 € (sis. alv. 72 €). Yliopisto-opiskelijat tulevat yliopiston kautta.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa kursseistamme.