Toiminta-alue

Kengitystä eteläsuomen alueella

Tiimin jäsenet

Jaakko “Jaska” Granström

CE-F

Caroline Kempf CE-F


Toni Vilhunen

Jussi Hurmola (tekniikka ja tuotekehitys)

Jaakko “Jaska” Granström CE-F

Jaska on kengittänyt hevosia vuodesta 1974. Kengityskilpailuja hän on kiertänyt -90 luvulta lähtien Suomessa ja ulkomailla MM-tasolle asti. Avoin suomenmestaruus vuonna 1995.

Jaska on toiminut jo toista vuosikymmentä klinikkaseppänä Helsingin Yliopistollisessa ja Hyvinkään hevossairaaloissa kengittäen pääasiassa ainoastaan niissä. Hän on myös vuosia ollut kysytty luennoitsijana ja kouluttajana säännöllisesti sekä sepille että eläinlääkäreille, Suomessa ja ulkomailla. Jaska on vuonna 2011 painetun kengityksen oppikirjan “Hevosen Kengitys” yksi kirjoittajista.

Klinikkaseppänä Helsingin Yliopistollisessa ja Hyvinkään hevossairaaloissa

Caroline Kempf CE-F

Caroline kengittää laajalti Uudellamaalla, ja kengittää Viikin hevossairaalalla torstaisin ja Hyvinkään hevossairaalalla keskiviikkoisin. Caroline myös käy säännöllisesti Singaporen laukkaradalla kengittämässä laukkahevosia.

Carolinelle tärkeää on pystyä auttamaan hevosia ja se näkyy väsymättömänä itsensä kehittämisenä, kouluttautumisena ja paneutumisena jokaiseen hevoseen ja tilanteeseen.

Caroline on patentoinut ortopedisen 3d tulostukseen perustuvan hevosenkengän ja uudentyyppisen pohjallisen joita voi tilata kauttamme.

Toni Vilhunen

Horses First -tiimin Toni kengittää laajalti Uudellamaalla.

Toni on kärsivällinen ja taitava kengittäjä jolla on laaja kokemus myös erikoiskengityksestä.

Jussi Hurmola

Jussi tekee Horses Firstin teknologia, applikaatiota, koulutusmateriaalia, 3D malleja ja auttaa seppiä ja hevosia kengityksessä.